Maling af køkken

Maling af køkken

Maling af køkkenskabe med en malerrulle

Først skal du dække alle de overflader, som du ikke vil have maling på. Dette inkluderer gulvbelægning og møbler. Dernæst maler du hele skabet med en rulle, og sørg for at komme ind i alle hjørner og kanter. Lad det tørre i mindst 24 timer, før du fjerner tapen eller andet afdækning. Jo finere en rulle du bruger, jo mere glat bliver overfladen. Du kan med fordel bruge en lakrulle til at male køkkenlåger og -skuffer.

At male er en sjov og kreativ måde at give dit køkken et nyt look

Når du maler, skal du dække alle overflader i rummet, inklusive skabe, vægge og gulv. Malerrullen er et af de nemmeste værktøjer at bruge til at male store overflader. Du kan bruge den på vægge, lofter eller møbler. En malerpensel er et andet godt værktøj, som du kan bruge på små rum eller detaljerede områder. Tag malerrullen og fyld den op med den maling, som du kan lide – et godt tip er at bruge en bakken til din malerrulle, og brug en post til at trække ud over bakken, så kan du smide posen ud bagefter og slippe for at skulle rense bakken for maling – du undgår dog ikke at vaske din malerrulle. Til væggene skal du bruge en pensel til hver farve, du skal male med (medmindre du vil rense penslen hver gang, du skifter farve). Til lofter bør en malerrulle kunne klare al maling. Husk på, at hvis der er et område på dine vægge, der er for højt til at nå, skal du muligvis bruge en stige eller noget andet for at nå loftet.

Maling er den mest almindelige måde til at opfriske sine køkkenskabe. For at sikre, at malingen påføres jævnt og jævnt, skal du bruge en god pensel, rulle eller malersprøjte. Hvis du bruger malerrulle, så vælge en, der giver en flot finish, som ikke er grov.

For at male et køkken skal du bruge:

– En pensel eller rulle af god kvalitet til maling

– En rulle malertape

– Et betræk til møbler og hvidevarer

«
»

Skriv et svar